In de Stadskeuken zijn verschillende ruimtes te boeken voor jouw activiteit.
Hieronder vind je een overzicht van de verschillende mogelijkheden.

Arrangementen

Samen met het collectief kunnen we in De Stadskeuken diverse activiteiten op maat samenstellen. Denk bijvoorbeeld aan een teambuilding in combinatie met een creatieve workshop of een verjaardag met samen koken en eten, met producten van lokale initiatiefnemers.

Aanbod

Kookworkshop / besloten etentje / bedrijfsuitje / teambuilding / communicatie training / kinderfeestje / etc.
Neem gerust contact met ons op, dan kunnen wij samen kijken wat het beste bij je past en wie jou daarbij kan helpen!

Vergaderen

We hebben een besloten vergaderkamer voor maximaal 18 personen. De kamer is sfeervol en functioneel ingericht met twee grote tafels en voorzien van flip-over en beamer met scherm.

Vergaderruimte-De Stadskeuken Arnhem

Workshops

De semi-afsluitbare activiteitenruimte biedt ruimte voor 12 tot maximaal 30 personen. Er staan 4 werktafels met stoelen en kasten waar in overleg spullen (tijdelijk) in opgeborgen kunnen worden. De ruimte kan ook worden opgedeeld in twee x twee werktafels.

Workshopruimte-De Stadskeuken Arnhem

Koken

We beschikken over een grote, professionele, open keuken. Deze is o.a. te gebruiken om kookworkshops te geven en cateringopdrachten voor te bereiden. Wie samen met een groep wil koken en eten kan samen met de keuken, de workshopruimte en/of de ontmoetingsruimte gebruiken. Ook kunnen beginnende chefs De Stadskeuken gebruiken als incidenteel ‘pop-up’ restaurant en hun gerechten en concepten uit proberen.

Keuken-De Stadskeuken Arnhem

Bijeenkomsten

De ontmoetingsruimte is geschikt voor 40 tot 70 (inclusief activiteitenruimte) personen. De (vintage) inrichting bestaat uit diverse eettafels met stoelen en een ruime zithoek. In overleg kan de ruimte anders worden ingedeeld, want vrijwel alle meubels zijn verrijdbaar.

Wil je een ruimte of arrangement boeken?
Je kunt hier jouw wensen kenbaar maken, dan gaan wij dat voor jou reserveren.

Boekingen

Alle prijzen op een rij.

Prijslijst