Project Description

Bloei! in Arnhem

Activiteiten in de Stadskeuken

Bloei! organiseert activiteiten die inspireren voor jouw duurzame leefstijl. Ontmoeten en uitwisselen van tips doen we graag. We organiseren een filmavond, discussieavond of creatieve middag.

Over Bloei! in Arnhem

Bloei! in Arnhem is je wegwijs naar duurzame Arnhem met nieuws, uittips, adressen en leefstijltips.

Bloei! in Arnhem is hèt online startpunt voor iedereen die op de hoogte wil blijven van duurzaam nieuws uit Arnhem en omgeving. In de Groene Agenda zijn alle lokale activiteiten te vinden. De Bloei!Gids biedt een overzicht van ondernemers, organisaties en initiatieven die direct of indirect bijdragen aan een groen, duurzaam en sociaal Arnhem.

En wat kun je zelf doen? Bloei! in Arnhem inspireert met praktische Lifestyle Tips over eten en drinken, (moes)tuinieren en stadslandbouw, wonen en (ver)bouwen, energie en vervoer, kleding en verzorging, afval en hergebruik, delen en ruilen of vrije tijd en cadeau.

Blijf je graag op de hoogte van duurzaam Arnhem?
Meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief.

Laat je inspireren en inspireer anderen!

Tags

duurzame lifestyle, lokaal, biologisch eten & drinken, fairtrade, energie, wonen , natuur, groen, stadslandbouw, duurzame mode, afval besparen, delen & ruilen, buurtinitiatieven, Arnhem, planeetvriendelijk, sociaal

Initiatiefnemer

Ellen Karis