Meedoen in De Stadskeuken

Je kunt op verschillende manieren meedoen:

Deelnemen aan activiteiten

In de eerste plaats natuurlijk als bezoeker en/of deelnemer aan activiteiten. Tijdens de inloop kun je terecht voor een kopje koffie of thee, om anderen te ontmoeten, over jouw initiatief te sparren, of rustig met je laptop te flexwerken. In de agenda (link) kun je zien wat er wanneer te doen is. Als je op de betreffende activiteit klikt, zie je meer informatie over de activiteit.

Zelf iets organiseren

Wij zijn altijd op zoek naar mensen die zelf iets willen organiseren. Richt jouw initiatief zich op een sociale en duurzame samenleving? Dan is de kans groot dat je jouw activiteit tegen wederkerige voorwaarden kunt organiseren. Dit betekent dat je dan geen gebruikskosten verschuldigd bent, maar iets in wederkerigheid terug doet, bijvoorbeeld in de vorm van vrijwilligerswerk. Als collectief werken we ook onderling met elkaar samen. Door elkaar te helpen en van elkaars diensten gebruik te maken houden we elkaars initiatieven vitaal.

Leren en werken

Als stagiaire, vrijwilliger en/of beginnend ondernemer kun je in De Stadskeuken werken aan je eigen ontwikkeling en je eigen doelen behalen. Waar de één op zoek is naar een zinvolle tijdsbesteding, kan de ander doelgericht werken aan zijn/haar toekomst. Wij stimuleren vrijwilligers ook om hun mogelijkheden te verkennen als zelfstandig ondernemer. Zo nodig stellen wij samen met jou en jouw begeleider een ontwikkeltraject op. We zijn officieel aanbieder van trajecten voor Activerend Werk en bezig met certificaten als erkend Leerbedrijf voor opleidingen.

Kijk maar even bij de vacatures of er iets voor jou bij zit. Wil je iets anders doen of leren? Dan horen wij dat graag, want er is veel mogelijk!

Sociaal aandeelhouder

Je kunt ook betrokken zijn bij De Stadskeuken als samenwerkingspartner, adviseur of sponsor/fonds. We noemen dat ‘sociaal aandeelhouder’. Sociaal aandeelhouders zijn welkom om mee te denken en te doen in De Stadskeuken.

Activiteiten

Inloop

Elke dinsdag t/m vrijdag van 10.00 tot 17.00

lees meer >>

Samen koken, samen eten, samen afwassen

Kerst in De Stadskeuken

Kerstavond en 1e en 2e Kerstdag

lees meer en aanmelden >>

Initiatieven

Het plantenasiel

lees meer >>

Zaai een zaadje voor de toekomst

lees meer >>